Tipp március 15-i kézműves foglalkozáshoz

Kategória: Kreatív | Cikk Gyors olvasása
MEGOSZTÁS

Tipp március 15-i kézműves foglalkozáshoz

Tuti tippet találsz ebben a videóban március 15-i kézműves foglalkozásra. Megtudhatod lépésről-lépésre hogyan készül a Kossuth virág. A gyerekek imádni fogják a kézműves játszóházad és garantáltan színesebb és érdekesebb lesz a március 15-i családi programod!

Közeledik március 15. és a hivatalos megemlékezések és ünnepségek mellett sok helyen családi programmal készülnek a rendezvényszervezők. Ehhez kívánunk ötletet adni ezzel a bejegyzéssel. Török Eszter népi játszóház vezető a videóban megmutatja hogyan lehet a Kossuth virág nevű ötletes emléktárgyat elkészíteni. Könnyű lesz és nem tart sokáig. Nincs nagy anyagköltsége. Ha te magad nem érsz rá ezzel foglalkozni akkor bízd meg valamelyik munkatársadat, önkéntes segítődet.

Kattints a rövid videóra!

Szükséges anyagok:

Színes papírcsíkok

Karton 5X5 cm

Hurkapálca

Ragasztó

Olló

Vonalzó 

Ceruza

Fogvájó

Szigetelő szalag

A videóban látható kicsi Kossuth képeket ide kattintva tudod letölteni.

Ha feljött a kép, egér jobb klikk és mentés másként. :-))

Jó munkát hozzá!

Tipp március 15-i kézműves foglalkozáshoz

Török Eszter elérhetősége:

+36 70 576 7671

csutkaeszti@gmail.com

Iratkozz fel a cikkfigyelőre!

Csak hetente egy összefoglaló emailt küldünk.

Bármikor leiratkozhatsz, ha nem tetszik.

Értesülsz a friss hírekről és árajánlatokról.

 

Vissza

Címkék : kreatív, március15

Hozzászólások :

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Oszd Meg a Cikket :


Szerző

Kapusi Szabolcs

Szeretném segíteni elhivatott kulturális szervező barátaim munkáját blogommal. Hírek, érdekességek, hasznos információk találhatók itt a rendezvény- és fesztiválszervezés világából. Rendezvényszervező cégemet családi napok, gyermek szabadidős programok, képzések, táborok megszervezésével szokták megbízni. Produkciós vezetőként a Vaga Banda Gólyalábasok, a Hűha Óriásbábos Társulat, az Egyszervolt Mesezenekar és az Aranykapu Bábszínház produkcióinak menedzselésével foglalkozom. Előadóművészként nagy örömmel veszek részt a csapatok előadásaiban, gólyalábas konferansz és bábszínész szerepkörökben.

Kapcsolódó cikkeink: