Nőnapi köszöntő rendezvényszervező hölgyeknek

Kategória: Hírek | Cikk Gyors olvasása
MEGOSZTÁS

Nőnapi köszöntő rendezvényszervező hölgyeknek

Kedves kulturális szervező hölgyek! Ezzel a bejegyzéssel szeretném kifejezni tiszteletemet irántatok. Fogadjátok szeretettel!

Nő a szerpentinen – gyere, kérlek, utazz velem!

Szól a zene… Mindig szól, amikor éppen nem szakmai cikket írok – kell valami plusz, segít idecsalogatni a múzsát… Még élénken emlékszem a tavalyi nőnapi köszöntő megírására. Üres Word, villogó kurzor, nektek, rólatok írtam, írok – nagy kihívás a férfiembernek a Nőkről, Nőknek írni!

Aztán eszembe jutott, hogy a munkám révén mennyi mindent köszönhetek nektek, női rendezvényszervezőknek, kulturális szervezőknek. Akkor aztán egymás után mosolyogtatok rám az emlékek függönye mögül, és a kurzor szaladni kezdett.

Az idei köszöntő írása is nehezen indult, míg meg nem szólalt a rádióban a Quimbytől az Autó egy szerpentinen. A kanyargó úton gördülő autó volánja mögött nem más ült, mint a múzsa. És már meg is volt a köszöntőajándék ötlete! Elviszlek bennetek, utazzunk! Kérlek, gyertek, mindahányan, üljetek be, nagy ez az autó, elférünk. Tegyünk egy rövidke varázslatos utazást – ez lesz az én ajándékom!

Nőnapi köszöntő rendezvényszervező hölgyeknek

Készüljetek! A varázsautó repül – szerencsére tiszta az ég!

Induljunk a Zempléntől, mondjuk Hollóházától, ahonnan a legendás Országos Kéktúra indul. A mesebeli erdőrengeteg felett elsuhanva parkoljunk le Boldogkő váránál. Itt hörpintsünk fel egy kupicával a Gönci barack Fesztiválon.

A Szalajka-völgy turistaútjai felett lavírozunk, aztán…

… Eger mellett elkanyarodunk a Szépasszony-völgy felé, ahol jóféle borokkal koccintunk, az Egri Vár Napján megnézzük a korabeli haditorna bemutatót és teszünk egy kitérőt az egerszalóki sódombokhoz.

Gázt adunk, kissé északnak tartva lefékezünk Hollókő patyolat macskaköves utcáin. Húsvétolás, hagyományőrző locsolkodás. Sétáljunk a tömeggel!

A Duna kanyarulata felett siklunk, majd egy nagyobb lélegzetvétel után…

…leereszkedünk és megcsodáljuk a székesfehérvári Koronázási Ünnepi Játékok óriásbábjait.

Nőnapi köszöntő rendezvényszervező hölgyeknek

A Bakony vidékén megesszük szendvicseinket a Gaja-szurdok padjain pihenve, közben hallgatjuk a római fürdőben szaladó víz locsogását.

Balaton-felvidéki tanúhegyek következnek, a Káli-medence keleti peremén a híres Hegyestűvel.

Csobbanunk egyet Hévízen – tetszik az ötlet?

A tihanyi levendulás még nem virágzik, de mivel virág nélkül nem köszöntő a köszöntő, íme, egy csokor levendula:

Nőnapi köszöntő rendezvényszervező hölgyeknek

Az Őrség bájos „szerei” egyikében megkóstoljuk a kecskesajtot, és hallgatjuk a békebeli csendet. Itt tényleg csend a csend…

A somogyvámosi Krisna-völgy látogatása után…

… Pécsen szállunk le és bejárjuk a Zsolnai Kulturális Negyedet.

Mohácson vizet vételezünk, megkóstoljuk a legalacsonyabb nátriumtartalmú hazai természetes ásványvizet.

Átrobogunk a levegőt szelve Szegedre. A Dóm megtekintése után meghívlak benneteket egy sütire, kávéra, teára – ki mit szeret.

Kiskőrösön bekopogunk a Petőfi Szülőház és Emlékmúzeumba, hogy aztán a Tisza felett lebegve-sétakocsikázva érjünk el…

… a Tisza-tavi Ökocentrum és Vízi Sétányhoz, ugyanis az édesvízi akvárium nem maradhat ki a kirándulásból!

Elértünk képzeletbeli utunk utolsó állomásához, mely Pusztavacstól röpke egy kilométernyire van – itt található Magyarország földrajzi középpontja.

Nőnapi köszöntő rendezvényszervező hölgyeknek

Miért éppen itt kapjátok meg nőnapi meglepetéseim utolsó ajándékát? Mert a szeretetem, tiszteletem felétek pontosan ilyen központi helyről jön, igaz ez nem határozható meg földrajzilag. Ez „közép” ugyanis az én szívemben van. 

Igazán megtisztelő, hogy elfogadtátok az invitálásom, illetve invitálásunk, hiszen egyértelmű, hogy Laci bátyám, mentorom és ezermesterem sem maradhatott ki a csapatból. 

Boldog Nőnapot drága Lányok, Asszonyok – NŐK!

Vissza

Címkék : nőnap

Hozzászólások :

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Oszd Meg a Cikket :


Szerző

Kapusi Szabolcs

Szeretném segíteni elhivatott kulturális szervező barátaim munkáját blogommal. Hírek, érdekességek, hasznos információk találhatók itt a rendezvény- és fesztiválszervezés világából. Rendezvényszervező cégemet családi napok, gyermek szabadidős programok, képzések, táborok megszervezésével szokták megbízni. Produkciós vezetőként a Vaga Banda Gólyalábasok, a Hűha Óriásbábos Társulat, az Egyszervolt Mesezenekar és az Aranykapu Bábszínház produkcióinak menedzselésével foglalkozom. Előadóművészként nagy örömmel veszek részt a csapatok előadásaiban, gólyalábas konferansz és bábszínész szerepkörökben.

Kapcsolódó cikkeink: