Karácsonyi angyal sétáló óriásbáb

Kategória: Aktuális ajánlatok | Cikk Gyors olvasása
MEGOSZTÁS

Karácsonyi angyal sétáló óriásbáb

Adventi vásárok, karácsonyi rendezvények látványos szolgáltatása az Angyal sétáló óriásbáb, amely segíti a kulturális szervezőt abban, hogy élményekkel teli legyen az ünnepi eseménye.

Szeretnél egy igazán látványos programelemet a szabadtéri, adventi rendezvényedre?

Sétáló "Angyal" óriásbábunk kimagaslik a tömegből, messziről is észreveszik. Az ünneplő fesztivállátogatók megcsodálják a művészi igénnyel megalkotott gyönyörű figurát. Fényképeket készítenek, szelfiznek a karácsonyi angyallal. Igazi "Hűha" élménnyel gazdagítva őket.

Karácsonyi angyal sétáló óriásbáb

Mit is ajánlunk pontosan?

A karácsonyi "Angyal" óriásbábunkat 2 fő bábos mozgatja 60 percen keresztül. A közönség között sétál, pózol a báb, de az adventi felvonulások leglátványosabb szereplője is lehet.

Ez egy vadonatúj szolgáltatás, különleges, máshol még eddig nem láthatta a közönség, így teheti egyedivé és átlag felettivé a rendezvényed!

Képzeld el, ahogy a közönség tátott szájjal csodálja, a média fotósai egymást törve próbálják lencsevégre kapni az óriásbábokat. Másnap pedig a Facebook oldalad és a sajtó is a te ünnepi rendezvényeddel lesz tele!

De valóban olyan szép és látványos ez a szolgáltatás?

Szolgáltatásunkra "Hűha!" Garanciát vállalunk!

Azaz, ha közönség nem akar fényképezkedni a figurával, neked nem kell fizetned! Jól olvastad! Ennyire biztosak vagyunk benne, hogy imádni fogják az emberek!

Várhatóan napokon belül lefoglalják szolgáltatásunkat az adventi hétvégékre, ezért kérj árajánlatot most és tedd különlegessé a rendezvényed!

Kérj árajánlatot! Egy munkanapon belül válaszolunk!

 

 

Vissza

Címkék :

Hozzászólások :

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Oszd Meg a Cikket :


Szerző

Kapusi Szabolcs

Szeretném segíteni elhivatott kulturális szervező barátaim munkáját blogommal. Hírek, érdekességek, hasznos információk találhatók itt a rendezvény- és fesztiválszervezés világából.

Kapcsolódó cikkeink: