3 szuper műsor farsangra

Kategória: Aktuális ajánlatok | Cikk Gyors olvasása
MEGOSZTÁS

3 szuper műsor farsangra

Milyen előadásokat kínálunk farsangi rendezvényekre, disznótoros vagy böllér- gasztrokulturális fesztiválokra? Názd meg kínálónkat árakkal!

Jó szívvel ajánlom saját menedzselésű produkcióinkat, amelyekre egytől-egyig "Vastaps" garanciát vállalok. Az árak tartalmazzák az utazási költséget és természetesen a számlát az idén is. Díjazásunkat nem emeltük a 2019 - es árakhoz képest, sőt egyes programokra "Farsangi Extra" kedvezményeket nyújtunk. Lássuk hát!

3 szuper műsor farsangra

1. Vaga Banda Gólyalábasok: Farsangi télűzés

Igazi farsangi kavalkád a gólyalábas maskarásokkal! Medve, lovacska és gólya óriásbábok, télűző zenekar és eredeti busómaszkok, hagyományörző téltemetés.

A farsangi magyar népszokásokra épülő, hagyományőrző előadásunkban megjelennek a régi farsangokat idéző maskarások, a medve, a ló, a kecske és a gólya. Láthatnak mohácsi, faragott maszkban ijesztgető busókat, közös télűző zenekart alakítunk, előkerül a karikás ostor, a kürt, a kolomp és a kereplő. Előadunk egy hagyományos téltemetést, eredeti szövegekkel. Az előadás zárószámaként egy látványos tüzes showt láthat. Ha rendezel kiszebáb égetést, akkor azt is tréfásan levezényeljük.

Díjazásunk bruttó 249.000-Ft, amely összegről számlát állítunk ki.

Az ár tartalmazza az utazási költséget Magyarország területén belül.

Rövid videó ajánlót itt láthatsz:

És egy másik gólyalábas ajánlat:

3 szuper műsor farsangra

2. Vaga Banda Gólyalábasok Karneváli felvonulás velencei maszkokban és jelmezekben

Gyönyörű maszkokban veszünk részt farsangi felvonulásokon, közben zászlókat forgatunk, mókázunk a közönséggel. Előadja 4 fő, 60 percben. Ez nem fix előadás, hanem felvonulás, részvétel a menetben.

Díjazásunk bruttó 249.000-Ft, amely összegről számlát állítunk ki.

A díjazás már tartalmazza az utazási költséget Magyarország területén belül.

3 szuper műsor farsangra

3. Hűha Óriásbábosok: Sétáló farsangi óriásbábok

"Konc Misi" és "Cubók Ica" finom sült kolbásszal és csülökkel a kezükben vesznek részt Disznótoros Fesztiválokon, farsangi rendezvényeken. A közönség között sétálva mindenki akar majd egy jó fotót az óriásokkal. A farsangi felvonulásokon is nagyszerű látványosságok. Náluk tényleg a méret a lényeg!

A két bábot négyen mozgatják. a szolgáltatás 60 perces.

Díjazása 199.000-Ft helyett most 50.000-Ft "Farsangi" kedvezménnyel csak 149.000-Ft, amely összeg már tartalmazza az utazási költséget is Magyarországon belül. Természetesen a számlázás is benne van az árban.

4. Egyszervolt Mesezenekar: Farsang meseországban

Élőzenei koncert 45 percben, óriás mesefigurák részvételével (Micimackó, Gombóc Artúr)

Időtálló népszerű gyerekdalok hangzanak el az interaktív koncerten, a mesefigurák a színpadon és a közönség között is táncolnak a gyerekekkel. Felejthetetlen élmény a farsangoló közönségnek!

Díjazása 149.000-Ft helyett most 30.000-Ft "Farsangi" kedvezménnyel csak 119.000-Ft, amely összeg már tartalmazza az utazási költséget is Magyarországon belül. Természetesen a számlázás is benne van az árban.

 

Válassz szuper ajánlataink közül és rendeld meg az előadást!

Hívj a +36 20 357 9112-es telefonszámon és egyeztessük a részleteket!

 

Vissza

Címkék : farsang

Hozzászólások :

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Oszd Meg a Cikket :


Szerző

Kapusi Szabolcs

Szeretném segíteni elhivatott kulturális szervező barátaim munkáját blogommal. Hírek, érdekességek, hasznos információk találhatók itt a rendezvény- és fesztiválszervezés világából.

Kapcsolódó cikkeink: